Minuni

  •  
  •  
  •  
  •  

E marţi, 20. Bine că nu e 13 şi că nu sunt superstiţios. În rest, toate bune. M-a trezit mobilul. Mesaj. „Eşti stelist! Retrăieşte gloria Stelei şi păstrează amintirile. Nu rata azi DVD-ul…” Mda, dar eu nu sunt stelist. Cine i-or fi minţit pe ăştia?… Am încercat să prind somnul din urmă, dar s-a auzit iar semnalul de sms. Acelaşi mesaj. Apoi, istoria s-a mai repetat o dată şi somnul m-a lăsat baltă.

Se pare că azi, vreau nu vreau, trebuie să mă intersectez cu Steaua. La chioşcul de ziare, vânzătoarea nu a vrut să-mi dea Gazeta fără acel DVD minune. Bineînţeles că nu l-am cumpărat. 11 Ron? Păi, tanti, sunt cărţi la Cărtureşti cu 10 Ron!… Şi, normal că mi-am luat ProSportul, că trebuia să văd cum arată pe hârtie echipa Urziceniului înainte de marea victorie aşteptată la Glasgow, un rezultat la fel de minunat ca şi acel DVD pe care n-am avut chef să mi-l cumpăr.

Aş vrea să ştiu, dacă poate cineva să-mi dea un răspuns calificat, care e treaba cu aceste DVD-uri, chiar vin obligatoriu la pachet cu ziarul, sau se pot cumpăra şi separat? De pildă, atunci când au avut ziarul la pachet cu BUG Mafia, am reuşit să cumpăr doar hârtia, nu şi plasticul.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *