Gata!

 •  
 •  
 •  
 •  

Sunt două ore de când te-am sărutat pe frunte. Sunt două ore de când sunt tătic. Două ore de când universul are altă culoare. Cei care nu au trecut prin aşa ceva nu pot înţelege.

Povestea e lungă, durerea la fel, dar ce nu e prin suferinţă nu merită. Am ascultat-o pe mămica ta ţipând şi m-am pierdut. M-am aşezat pe un scaun, în timp ce holul pustiu vibra de ecoul acelui „nu mai pot” care-mi urla în creier.

Aşteptam să te văd când mămica m-a sunat şi mi-a spus „gata!”. Nu au mai trecut decât câteva minute şi o infirmieră te-a adus rostind nişte date reci care nu mai contează şi pe care nici nu le-aş mai şti dacă nu mi-ar fi fost dat un bileţel cu „parametrii” venirii tale pe lume. 2680 grame, 49 de centimetri, nota 9.

Te iubesc, Matei!

Citeşte şi:

0 comentarii la „Gata!”

 1. Sa va traiasca ! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurie si fericire in suflete ! Va doresc sa fiti cei mai mandri parinti !
  (am fost 100% sigura ca se intampla ceva cand am vazut ca nici Ani si nici tu nu sunteti pe net…..poti pls sa imi trimiti si mie 2-3 cuvinte sa imi spui cum sunt Matei si Ana?)

 2. Sa va traiasca si sa va aduca mii si milioane de bucurii! Iar micutului sa-i dea Dumnezeu viata luminoasa si bogata, pe care nici o umbra sa nu o intunece vreodata!

 3. Felicitari si tot binele din Lume!
  De mult n-am citit ceva atat de emotionant. Multumesc.
  Ai grija de mamica, acum are nevoie mai mult decat oricand. Crede-ma, am trecut prin asemenea momente si aproape aceiasi “parametri” in urma cu 18 ani si cateva zile. Cu putina rabdare si multa iubire am ajuns la 1,85m 🙂
  Numai bine pentru toti trei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *