Când mingea lasă locul viorii

 •  
 •  
 •  
 •  

S-a întâmplat pe Amsterdam ArenA înainte de meciul Ajax Amsterdam – Olympique Marseille din martie 2009 (sezonul trecut al Cupei UEFA). Olandezul Andre Rieu a prins sub magia viorii sale 50.000 de spectatori. Un moment extrem de emoţionant şi de plăcut, de care olandezii, din câte am descoperit, au mai avut parte (un singur exemplu: la pauza unui Ajax-Bayern din 1995).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=V3i1-p4fP08]

Am descoperit informaţia aceasta pe gsp.ro, deci nu am pretenţia originalităţii. Ca iubitor de sport, am simţit că e bine să împărtăşim bucuria unor astfel de imagini.

Citeşte şi:

0 comentarii la „Când mingea lasă locul viorii”

 1. Asta-mi aduce aminte de Plushenko si Edwin Marton… I-am vazut la Bucuresti si mi s-au parut absolut extraordinari… Amandoi.

  1. @Constanta
   Da, si eu… Si acum mai ascult in masina CD-ul cu Marton. Un alt exemplu ar fi Nigel Kennedy, tot violonist, dar si suporter infocat al lui Aston Villa.

 2. Am vazut clipul la emisiunea lui Gadea. Impresionant… Pe Andre Rieu l-am descoperit printr-un alt moment magic: http://www.youtube.com/watch?v=LX1fiE0U1qA (cand am auzit o sala intreaga fredonand piesa! am crezut ca intepenesc pe scaun. Inaltator) Recunosc, insa, ca a vedea un stadion intreg de microbisti aprigi, imblanziti pentru cateva momente de un singur om si de muzica clasica, este peste asteptari. Cand si la noi? 🙁

  1. @Irina
   Superb si fragmentul descoperit de tine. Cand si la noi? Pe stadion, nu stiu, poate cand o fi gata National Arena, eventual, ar putea fi chemat Rieu. Zic si eu. Dar 50.000 de romani comportandu-se ca olandezii… 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *