Poate-ar fi fost bine să mă fac notar…

  •  
  •  
  •  
  •  

…pentru că fata cea mare a preşedintelui şi-a cumpărat acum trei ani un apartament de 544.000 de euro, prin transfer bancar integral. „Sunt notar public, am câştigat bani, pentru că asta îmi este meseria”.

…şi pentru că, zilele trecute, încercând să fac o procură pentru a-mi ridica altcineva cazierul juridic, mi s-au cerut nici mai mult nici mai puţin de 62 de lei. Pentru o coală de hârtie A4, aflată deja în serverul cabinetului, pe care o doamnă destul de amabilă pentru suma solicitată a schimbat numai datele de identitate. 62 de lei pentru o hârtiuţă. Nu mi se mai pare deloc neobişnuit ca un notar să-şi permită un apartament de 544.000 de euro.

P.S.: După ce am postat textul pe care tocmai l-aţi citit, cineva a ajuns pe blogul meu căutând “e bine dacă mă fac notar?”. 🙂

Citeşte şi:

0 comentarii la „Poate-ar fi fost bine să mă fac notar…”

  1. …şi pentru că la tine se stă la coadă (cine zicea c-au dispărut cozile?), nu trebuie să-ţi faci reclamă pe stâlpi sau la tembelizor, că şi-aşa de-abia mai pridideşti cu încasările, ăăă… pardon, cu treburile.

    1. @teodora
      O sa te surprinda treaba asta, dar sa stii ca eu nu am stat la coada. Nu la notarul asta. Oricum, ca sa fac informatia rotunda, nu am platit suma si am plecat fara procura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *