666

 •  
 •  
 •  
 •  

Nu că n-aş avea despre ce să scriu, dar… Uitaţi chestie: spre sfârşitul anului trecut, mi-am schimbat cardul bancar. Noul cont are în coadă 666. Ia uite, domle, zic, ce chestie, să fie cu noroc? Nu prea a fost, chit că horoscopul de la Europa FM spunea că trebuie să-mi măresc buzunarele la începutul anului. Nu-mi rămâne decât să sper… Azi, chiar acum cinci minute, văd întâmplător că blogul a contabilizat 666 de comentarii. La naiba!, cum ar spune tipul de la “Acasă”.

Citeşte şi:

0 comentarii la „666”

  1. @radu
   Multumesc pentru comentariu. Acum bilantul e 667. 🙂 Interesanta observatia ta, totusi nu stiu ce sa inteleg din ea. Poate sa sper in continuare ca horoscopul respectiv are sanse de indeplinire?

 1. Well, nu. Ce vreau sa zic e ca daca pe de o parte 666 e un nr cu simbolistica apocaliptica, pe de alta reprezinta si un cont privind dobanzile. Nu vreau sa ma hazardez cu privire la prima parte, insa coincidenta cu dobanzile e interesanta: una din cauzele crizei economice e si faptul ca oamenii au ajuns sa consume mai mult decat isi permit, iar creditele nu fac decat sa inlesneasca lantul slabiciunilor. Ei bine, niciun credit nu ar fi credit fara..dobanda. Uneori mica, alteori mare, variabila sau nu…dar prezenta si intotdeauna…detestata. Poate daca romanii ar sti ca in spatele dobanzii ”sta” 666 s-ar feri mai mult de credite 🙂

  1. @radu
   Foarte interesant ce spui… Cred ca ai dreptate, daca ar cunoaste lucrul asta, lumea s-ar gandi mai mult… Creditul a cam devenit piatra de moara pt multi dintre romani. Asta-i treaba, ne facem frate cu dracu’, numai sa trecem puntea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *