O întrebare fără răspuns

 •  
 •  
 •  
 •  

Printr-un comentariu pe boomlit.ro, am întrebat ce anume înseamnă „publicaţii de presă”. Comentariul meu nu a fost aprobat, semn că nici răspuns nu voi primi. Şi-acum îmi pare rău şi pentru mine, că rămân nelămurit, dar şi de „boomlit” şi de Andrei Ruse, semnatarul acelui articol care anunţa dispariţia lui Ion Zubaşcu, poet, folkist şi jurnalist de excepţie (că doar „a scris în principalele publicaţii de presă din ţară”).

Citeşte şi:

0 comentarii la „O întrebare fără răspuns”

 1. Daca a fost la fel de bulversat cum am fost eu la aflarea vestii privind moartea poetului Ion Zubascu, cred ca e pe undeva de inteles… Greseala… Pentru cei care l-au cunoscut pe Ion Zubascu, a fost un soc moartea sa… Era atat de plin de viata, ca nu ai fi putut crede in veci ca isi daduse deja mana cu moartea…

  1. @Constanta
   Pot sa inteleg bulversarea si greseala, daca greseala se numeste. Cum nu am primit niciun raspuns, ba chiar mi s-a respins comentariul, am inceput sa ma intreb daca nu cumva chiar exista publicatiile astea de presa. Altfel, tind sa cred ca autorul textului stie ce spune din moment ce nu a corectat eventuala greseala.
   Cat despre Ion Zubascu… M-au socat niste texte de-ale lui in care marturisea cum mergea mana-n mana cu moartea prin viata. Este intr-adevar o mare pierdere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *