Primul meu e-book

  •  
  •  
  •  
  •  

Este „Matei Brunul”, de Lucian Dan Teodorovici. O s-o citesc pe calculator pentru că încă nu am reader (am o promisiune dureroasă pentru peste patru luni 🙁 ) şi mi-am instalat Adobe Digital Editions ca s-o pot face în epub. De ce am ales forma asta? Pentru că am citit toate cărţile lui LDT de până acum, iar varianta asta pentru ultimul său roman este cea mai ieftină (în afară de împrumut), 14,95 e-book / 34,95 format clasic. În plus, am început să-mi fac biblioteca virtuală, că deja nu prea mai e spaţiu în casă (asta dacă nu montez nişte rafturi pe la toaletă). Deocamdată, am răsfoit puţin cartea, am mărit şi am micşorat fontul şi am citit câteva pagini. Mi se pare o variantă foarte bună de lectură, mai ales că am avut cartea în maxim trei minute de la deschiderea calculatorului. Cum ar fi fost să-mi spună că nu mai e pe stoc :)?

Citeşte şi:

0 comentarii la „Primul meu e-book”

    1. @ionuca
      Si eu. Pana acum, tot ce am citit de el a fost pe gustul meu. Am vazut si parerea ta despre carte (cred ca esti prima care scrie despre ea) si sunt convins ca o sa fie o lectura placuta.

  1. Imi explica si mie cineva daca imi trebuie un dispozitiv anume ca sa citesc un e-book?Habar n-am ce inseamna, dar suna amuzant sa ai in poseta vreo 10 carti, asa, pt siguranta…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *