BookLand, maraton printre malluri

  •  
  •  
  •  
  •  

Am aflat că târgul urban de carte, la care am fost cu plăcere în primăvară, urmează să aibă o ediţie nouă în Bucureşti, câte o săptămână în fiecare din cele opt malluri. Între 1 noiembrie şi 23 decembrie, cu începere la Liberty, suntem aşteptaţi (sper) cu preţuri mai mici chiar şi decât pe elefant.ro.  Înţeleg că urmează şi lansarea unei librării online, bookland.ro, precum şi a unei librării “clasice”, BookLand Cafe. Veşti care mă bucură.

Citeşte şi:

0 comentarii la „BookLand, maraton printre malluri”

  1. La prima ediţie nu am fost foarte încântată, dar sper să devină din ce în ce mai bine organizată “caravana” şi într-adevăr să aibă nişte preţuri mai mici decât cele din online…Recunosc că de ceva vreme, principala formă de achiziţie este online (mai exact, elefant.ro 🙂 ) tocmai datorită preţurilor…diferenţa între librăriile din oraş şi cele virtuale este substanţială şi constat că din ce în ce mai multă lume se orientează spre cele virtuale.

    1. @Rontziki
      Treptat, trecem de la cumparaturile din librariile clasice la cele de pe on line. La fel, de la cartea clasica la e-book. Asta e directia. Editura care stie sa conjuge cel mai bine cele doua planuri va avea de castigat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *