Bucurii de blogger

  •  
  •  
  •  
  •  

Trei situaţii recente m-au bucurat foarte mult şi mi-au arătat cât de mult pot cărţile să ne apropie.

1. Mi-a scris o doamnă din Spania, Marcela Ciobanu Sarbusca, pe numele său. Îl văzuse pe Adrian Georgescu la tv şi voia cartea Câteva sfârşituri de lume. După ce-am stabilit detaliile, i-am trimis cartea şi iată care sunt impresiile doamnei:

Am rumegat până acum (pentru că această carte nu o poţi citi ca pe un roman oarecare)… Iar am mai citit-o şi iar am mai citit-o, şi nu mă mai satur să citesc din ea.

Domnul Adrian Georgescu este un scriitor cum îmi plac mie, subtil, cu simţul umorului şi fină ironie.

În concluzie, este deosebit faţă de mulţi scriitori, deoarece nu se încadrează la subiecte clasice, nu urmăreşte regulile deseori parcă impuse de cineva şi de ceva.

Împreună cu soţul meu (căruia îi citesc), ne amuzăm şi ne simţim fericiţi că putem să ne bucurăm de această carte.

Am recomandat-o deja la multă lume, atât din România, cât şi de aici, din Spania. Dupa ce o mai răsfoiesc niţel, o voi ceda şi altor persoane. 

Încă o dată vă mulţumesc pentru că am avut norocul să pot deţine această carte.

2. Gabriel Iordache a postat un comentariu în legătură cu volumul lui Constantin Popovici, Mamă, te rog să nu plângi. Voiam doar să-ţi spun că a fost profesorul meu de română din generală. Un om deosebit, însă acum are ceva probleme de sănătate. Destul de grave. Nu cred că va mai exista o continuare a cărţii. Oricum, datorită faptului că ai vorbit despre ea pe blogul tău, am reuşit s-o găsesc întrucât nu ştiam că a publicat-o. Era la stadiul de proiect acum vreo doi ani.  Mă bucur că munca lui e apreciată!

3. Un alt comentariu, în engleză, din partea cuiva din Los Angeles: If you can read English! Please, please help me to contact Antoaneta Ralian! I am a very old friend, living in Los Angeles and would very much like to speak with her. If you have any contact information, please let me know! Thank you so much! Judy Frankel Stahl

Doamna Ralian, pe care am intervievat-o anul acesta, a acceptat să-i dau persoanei numărul de telefon. Doar n-are cum să-mi spargă apartamentul cu un număr de telefon, a răspuns doamna Ralian. Nu ştia cine este Judy Frankel Stahl. S-o fi căsătorit şi şi-a schimbat numele. Iată ce am primit în aceeaşi zi în care am transmis numărul de telefon: Thank you SO much!!  I spoke with Antoaneta immediately this morning!!  My friend and I met her (and her husband) when we were teenagers traveling in Europe in 1973.  It was so wonderful to speak with her again. Thank you, thank you!! 🙂

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *