Uneltele de dormit nu intră în promoţia elefant.ro

  •  
  •  
  •  
  •  

Primesc de la elefant.ro un mail care, la subiect, are trecute cuvintele „Citeşte gratis”. Aflu că este vorba despre o promoţie valabilă în perioada 07-09 martie, prin care mi se oferă un voucher cadou de 10 lei. Cum tocmai citisem nişte poezii frumoase de Ioan Es. Pop, i-am căutat cărţile şi, ce să vezi, pe elefant.ro, poetul avea un volum, Unelte de dormit, în format e-book, la 9,95 lei. Fac „formele”, numai că primesc înştiinţarea conform căreia „cuponul nu este valabil pentru produsele din coş”. Singurele informaţii din anunţul iniţial sunt: perioada de valabilitate, suma corespunzătoare voucherului şi faptul că se adresează secţiunii „Cărţi” de pe elefant.ro. Cred că domnul Ioan Es. Pop nu a scris o carte, ci o unealtă de dormit. De fapt, m-am prins. Pe site, secţiunea E-books e separată de secţiunea Cărţi. Înţeleg prin asta că e-book-urile nu prea sunt cărţi. Atunci ce sunt? Unelte de dormit?

Citeşte şi:

0 comentarii la „Uneltele de dormit nu intră în promoţia elefant.ro”

  1. Eh, și eu am pățit la fel… mă tentau și pe mine Uneltele lui Ioan Es. Pop, am încercat mai multe ebooks pînă am recitit anunțul… care era destul de explicit, la a doua citire 🙂

  2. Dragii mei, Uneltele lui Ioan Es Pop, cu cele zece desezene ale lui Gorzo sunt o bijuterie prea frumoasa, pentru a o avea doar in format electronic. Garantez 100%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *