Concurs Libris.ro

  •  
  •  
  •  
  •  

523374_508692319176401_2056006699_n

Unele edituri şi librării online şi-au dat seama cât de utilă poate fi promovarea cu ajutorul bloggerilor. Doamne-ajută! Este şi cazul librăriei online Libris.ro, care tocmai a lansat un concurs pentru bloggeri, concurs în urma căruia se pot câştiga premii în cărţi.

Am decis să particip, nu pentru a promova Libris.ro şi cărţile sale online (deşi îmi dau seama că şi asta fac), ci pentru a mai vorbi puţin despre cărţi, acesta fiind rostul principal al acestui blog. Apoi, niciun cititor feroce nu e nebun să refuze nişte cărţi pe care şi le poate alege de pe site-ul Libris.ro în caz că este printre câştigătorii acestui concurs (locul I, cărţi de 900 de lei, II – cărţi de 400 de lei, III – cărţi de 200 de lei).

Altfel, scriu aceste rânduri ca să-mi anunţ înscrierea şi urmează, conform regulamentului (disponibil pe contul de facebook al librăriei), să postez 10 variante de răspuns la întrebarea „De ce citesc?”, 10 motive pentru care lumea ar trebui să citească. Dincolo de concursul în sine, întrebarea face bine. Citim doar ca să ne-aflăm în treabă, că pare cool sau că n-avem altceva mai bun de făcut? Nu închei înainte de a-i ruga pe cei care citesc acest text să revină pe blog pentru a comenta la postarea cu cele 10 motive. Comentariile se contabilizează şi contează în ierahia finală. Nu c-aş vrea neapărat să câştig…

Citeşte şi:

0 comentarii la „Concurs Libris.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *