Murakami scrie cărţi de sport?!

 •  
 •  
 •  
 •  

Cel puţin aşa am găsit aici:

sport

În acelaşi spirit :), vă recomand cărţi de: medicină – Pacientul englez (Michael Ondaatje) sau Doctor Faustus (Thomas Mann), astrologie – Morarul care urla la lună (Arto Paasilinna), marketing – Ultima comandă (Graham Swift), turism – Arhipelagul Gulag (Alexandr Soljeniţîn) sau Călătorie la capătul nopţii (Louis-Ferdinand Celine), alimentaţie – Decojind ceapa (Gunter Grass) sau Fructele mâniei (John Steinbeck), meteorologie – Ploile amare (Alexandru Vlad) sau electricitate – În iad toate becurile sunt arse (Dan Lungu).

Citeşte şi:

0 comentarii la „Murakami scrie cărţi de sport?!”

 1. Da, dragut. Iti multumesc pentru ca iti folosesti o mare parte din timp pentru a observa (1), scrie (2) apoi pentru a publica (3) greselile altor persoane. Se pare ca unele persoane au foarte mult timp pe mana.

  Am pus in sectiunea de sport, deoarece este o carte care te inspira la actiune, la alergat. Alergatul fiind sport (din cate stiu eu) si nu beletristica.

  O zi faina,

  Cristi

  1. Dragă Cristi, probabil există şi un sport care se cheamă alergat. Dar cartea despre care vorbim cred că inspiră mai degrabă la altceva. Tu ai inclus-o la sport ca şi cum “Concert din muzică de Bach” ar sta printre DVD-urile cu muzică clasică. Altfel, n-am mai mult timp “pe mână” decât tine, dar m-a amuzat clasificarea ta. Atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *