Concurs – câştigă romanul “În saboţi”

 •  
 •  
 •  
 •  

în-saboţiCu sprijinul Editurii Univers, ofer un exemplar al cărţii „În saboţi”, de André Baillon. Cartea e super, am prezentat-o aici, iar ca s-o câştigi trebuie să laşi un comentariu la această postare, până luni, 30 septembrie 2013, ora 12.00, comentariu în care să-mi recomanzi un loc din România unde aş putea să mă detaşez de nebunia traficului, poluării şi zgomotului din Bucureşti. Eventual să merg acolo pentru a scrie un roman 🙂

Îţi amintesc, „În saboţi” tratează chiar subiectul ăsta: detaşarea de viaţa aglomerată dintr-un oraş mare (Bruxelles) şi adaptarea la ritmul molcom al unei comunităţi rurale.

Fiecare comentariu valid va primi un număr, iar câştigătorul va fi ales prin random.org.

Aşadar, comentaţi (un comentariu de persoană) până luni, la 12.00. Succes!

Citeşte şi:

0 comentarii la „Concurs – câştigă romanul “În saboţi””

 1. Am citit mai devreme recenzia ta si interesul mi-a fost starnit. Voi cauta oricum cartea, chiar daca nu am norocul sa o castig. Ce loc sa-ti recomand? E greu sa aleg, dar fie. Poate Albac, in judetul Alba. Sau un sat din Bucovina, in zona manastirilor, nu neaparat ca sa mergi la manastiri, ci pentru ce iti poate oferi zona ca loc de recreere, de regasire a linistii de orice fel.

 2. Recomand cu multa caldura Cetatea Sighisoarei – atmosfera, frumusete, sentimentul ca ai calatorit inapoi in timp, locul unde eu personal m-am incarcat cu energie pozitiva.

 3. Eu iti recomand satul Ravensca. Drumul pana acolo iti va oferi cu siguranta multe idei. Este un sat cehesc in varful dealurilor. Te va inspira cu siguranta. Noi chiar am vrut sa ne cazam acolo la o batranica tare draguta. Ne cerea 15 lei cazare si 15 lei mancare. Spor si astept opera ta!!!!!!

 4. Dobrogea sweet Dobrogea 🙂 Mergand pe variante mai putin practicate Mangalia-Bucuresti cu diverse ocolisuri se gasesc peisaje unice si locuri incarcate cu o energie aparte. Dar trebuie mers vara si profitat de delicioasele dupa-amieze toride cand totul este nemiscat si se aud doar ganganiile prin iarba.

 5. Viscri ! Este minunat ! Este localitatea care leaga Brasovul de Sighisoara, un sat sasesc, etraordinar de linistit, cu oameni deosebiti, discreti, cu asezaminte vechi, dar ingrijite, cu strazi asfaltate. Este si alegerea Printului Charles. Mergi acolo si nu vei regreta !

 6. Iti recomand Manastirea Magura Ocnei din statiunea Targu Ocna. Este pe o creasta de deal, departe de suierul civilizatiei. Ai o panorama ce abia asteapta sa te poarte pe caile gandului.

  p.s. Te poti caza acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *