Saboţi pentru… Andreea Toma

  •  
  •  
  •  
  •  

în-saboţiDragi prieteni,

Mi-aţi propus să mă deconectez în următoarele locuri:

Sarmizegetusa Regia, Sinaia, Albac (judeţul Alba) sau un sat din Bucovina, Cetatea Sighişoarei, Țara Lăpușului, la bunicii mei de la ţară (Dumnezeu să-i ierte, nu mai trăiesc; “ţara”, în schimb, există), satul Ravensca (în Cehia), Dobrogea, Sulina, Viscri (localitate între Braşov şi Sighişoara), Stâna de Vale şi, cu cinci minute înainte de termenul limită, Mănăstirea Măgura Ocnei din staţiunea Târgu Ocna…

Prin urmare, s-au strâns 12 comentarii la acest concurs, iar random.org, “inamicul public”, dar şi cel fără de care n-aş fi fost în stare să aleg, mi-a indicat drept câştigător autorul celui de-al treilea comentariu.

Felicitări, Andreea Toma! Ai câştigat romanul “În saboţi”, scris de André Baillon şi publicat de Editura Univers.

castigator

Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi participat şi nu numai pentru acest motiv. Am înţeles din fiecare mesaj faptul că destinaţia propusă v-a plăcut şi să ştiţi că o să încerc să ajung în toate aceste locuri. Pe de altă parte, vă recomand să ţineţi aproape. Vor mai urma şi alte concursuri.

Citeşte şi:

0 comentarii la „Saboţi pentru… Andreea Toma”

    1. Eu cu norocul nu prea sunt prietena, ma cam ocoleste, de aceea surpriza este atat de mare. De cate ori a fost vorba de tragere la sorti, putine au fost ocaziile cand norocul m-a ales pe mine. 🙂 Abia astept sa citesc cartea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *