Concurs – câştigă romanul anului 2012

 •  
 •  
 •  
 •  

coperta1Ofer un exemplar din „Cronicile genocidului”, romanul scris de Radu Aldulescu şi desemnat cel mai bun din 2012 de juriul Premiului „Augustin Frăţilă”.

Ce trebuie să faci?

Să te imaginezi în locul lui Radu Aldulescu, proaspăt câştigător al premiului respectiv, în valoare de 10.000 de euro. Ce ai face cu banii?

Răspunzi până miercuri, 13 noiembrie, ora 10.00, şi ai şansa de a citi un roman foarte bun. Voi desemna câştigătorul prin tragere la sorţi (random.org).

Despre “Cronicile genocidului” am scris – aici. Un interviu cu Radu Aldulescu – aici.

Citeşte şi:

0 comentarii la „Concurs – câştigă romanul anului 2012”

 1. Desi ar fi prea de tot sa-mi mai surada norocul inca o data, ma incumet sa particip. Ce-as face eu cu acest premiu? Mi-as asigura cateva luni de confort financiar, astfel incat sa nu mai duc grija obligatiilor lunare de plata, si m-as dedica scrisului si cititului, cu mintea eliberata de acest stres al supravietuirii zilnice. 🙂

 2. Daca as avea asa un noroc, as folosi banii pentru proiecte literare si pentru proiectul meu despre romanii de departe (din Australia, Japonia, Peru etc.) . As avea bani ca sa merg sa-i vizitez. Si apoi sa scriu o carte despre ei, impreuna cu ei.

 3. Simpatica intrebare. Ar fi multe de facut , dar imi doresc atat de mult sa calatoresc , incat probabil ca i-as investi pe toti in vizitarea Indiei, Australiei si Mexicului.

 4. Dacă aș fi Radu Aldulescu probabil aș ști ce să fac cu banii. Știindu-mă pe mine, probabil că nu aș face nimic.
  Sper să câștig romanul și poate îmi vin idei.

 5. eu daca as avea suma respectiva de bani i-as folosi pentru urmatoarea mea carte,i-as reinvesti. este important sa continui cea ce faci,nu se te multumesti cu putin pentru ca vei obtine putin. o viata avem si trebuie sa o traim cat mai bine,cat mai chibzuit.

 6. Ok, să presupunem că sunt Radu Aldulescu. Cu o parte din bani mi-aș plăti o parte din credit, iar cu o alta l-aș ajuta pe un prieten de-al meu care vrea să renoveze o biserică, undeva în Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *