Concurs: câştigi „Poker. Black Glass”

 •  
 •  
 •  
 •  

Update: Pentru validare, te rog să specifici în comentariu şi profilul de facebook sub care ai dat like paginii blogului. Fără acel like, nu vei fi înscris în tragerea la sorţi. Mulţumesc.

Bogdan Coşa a câştigat premiul Tânărul Prozator al anului 2013, cu prilejul Galei Tinerilor Scriitori. Organizatori ai galei (trebuie menţionat şi lucrul ăsta ţinând cont de ce se întâmplă cu scriitorii şi premiile din România) au fost Asociaţia EURO CULTURART şi Muzeul Naţional al Literaturii Române, cu susţinerea financiară a Ministerului Culturii şi a Institutului Cultural Român. Nominalizaţi la categoria respectivă au mai fost Lavinia Bălulescu – „La mine-n cap” (Editura Cartea Românească) şi Tudor Creţu – „Casete martor” (Editura Tracus Arte).

Cu sprijinul Editurii Cartea Românească, ofer un exemplar din volumul care i-a adus premiul lui Bogdan Coşa – „Poker. Black Glass”.

Ce trebuie să faci? 1. Te asiguri că ai dat like paginii de facebook a blogului (condiţie necesară, dar nu suficientă). 2. Laşi un comentariu la acest text, în care spui ce anume ţi-ar plăcea să găseşti în romanul unui scriitor român de astăzi. 3. Aştepţi până joi, 23 ianuarie, la ora 12.00, când voi extrage, cu random.org, câştigătorul. 4. Primeşti mulţumirile mele pentru faptul că susţii literatura română de azi.

Celor care nu respectă primele două condiţii nu vor intra în tragerea la sorţi.

Aici găseşti detalii despre roman. Şi nu uita: duminică, 26 ianuarie, de la ora 17.00, scriitorul, alături de Luiza Vasiliu, Bogdan-Alexandru Stănescu şi Vasile Ernu, te aşteaptă la discuţii la librăria Humanitas de la Cişmigiu.

 „Se spune că jumătate dintre cei care suferă de tulburări de anxietate, manifestate mai ales prin atacuri de panică, ajung să dezvolte, în mai puţin de cinci ani, o depresie severă. Cei mai mulţi se feresc să ceară ajutorul unui medic încă de la apariţia primelor semne ale bolii, cautând pentru început descrieri ale unor cazuri similare în literatura de specialitate. Aşa am procedat şi eu, asistat de librari, de anticari şi de psihiatrii Internetului, iar Black Glass este modul meu de a le mulţumi atât celor care au făcut publice istoriile lor, cât şi celor care au făcut artă din asta – pentru că nu m-au lăsat singur.” (Bogdan Coşa)

coperta1 (1)

Citeşte şi:

0 comentarii la „Concurs: câştigi „Poker. Black Glass””

 1. Am dat deja like la pagina acestui blog. 🙂

  Sincer, la cartile scriitorilor romani contemporani ma astept la naturalete. Ma astept la randuri care sa iti curga pe sub ochii fara sa te oboseasca, fara sa te socheze doar de dragul socului si mai ales, ma astept la cuvinte si idei care sa te puna pe ganduri.

 2. Nu caut în literatură decât propria-mi plăcere. Când închid cartea vreau să am sentimentul că am citit ceva bun şi respectiva carte merită ţinută la piept preţ de câteva secunde. Ca de la orice scriitor, la asta mă aştept şi de la un român al vremurilor noastre.

 3. Încep cu ce nu aș mai vrea să întâlnesc în literatura româna contemporană: comunismul, perioada gri despre care au curs râuri de povestiri și legende de care, sincer vorbind, sunt sictirit. Mult prea mult s-a profitat de epoca asta “de aur” , fiind despicată de scriitori de-a fir a păr.
  Aș vrea ca direcția literară contemporană să fie îndreptată spre sfera suprarealismului sau a simbolismului.

 4. Mi-ar placea sa gasesc lucruri interesante, precum notiuni de stiinta, sa vad legaturi intre scriitori sau multumiri catre o persoana anume. As vrea sa intalnesc si subiecte din istoria noastra, a romanilor.

 5. Ma astept ca in romanul unui scriitor roman contemporan sa gasesc un prilej de detensionare si relaxare – deopotriva fizica si spirituala, un suflu de prospetime si bineinteles un pic de suspans, atat de necesar pentru a stimula atentia cititorului.

 6. As vrea sa gasesc intr-o carte a unui scriitor contemporan relaxare si placere de a citi! As vrea sa descopar si subiecte cu caracter de meditatie, meditatie care sa indemne pe cititor mai mult la a face bine.

 7. Mi-ar placea sa gasesc subiecte relaxante si captivante, precum natura, istorie, cineva care lupta pentru propriul destin.

 8. As vrea sa gasesc intr-o carte e literatura contemporana suspans, emotie, lupte interioare, sensibilitate, dar si un mod de relaxare!

 9. În romanul unui scriitor român de astăzi mi-ar plăcea să găsesc istorie românească scrisă atât cu imaginație cât și cu realism.
  Liked sub Radu Mihai.

 10. De la romanele timpului nostru aștept: delectare, relaxare, (re)cunoaștere; cu alte cuvinte, aștept cursivitate, poveste, intrigă.

 11. Astept sa intalnesc lucruri interesante, precum poveste delicata, traire, frumusete si exemple de viata care sa ma delecteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *