Şase, revine San-Antonio!

  •  
  •  
  •  
  •  

SA10feb

175 de romane, peste 200 de milioane de cititori.

Începând de luni, 10 februarie, romanele din seria San-Antonio revin în atenţie, de data asta împreună cu ziarul Libertatea. Este vorba, deocamdată, de 12 titluri.

San-Antonio, creat de Frédéric Dard în 1949, este un comisar plin de farmec, admirat, pentru limbajul său de o subtilitate rar întâlnită, de cititori de toate genurile. Dard, prin San-Antonio, a demonstrat că romanele poliţiste pot avea şi umor, şi inteligenţă, nu doar calcul psihologic şi mister.

O invitaţie la lectură altfel, gândită de Editura Univers. Puteţi cumpăra cărţile, împreună cu ziarul Libertatea (dacă vă interesează şi ziarul 🙂 ), la 11 lei (ba nu, 10,99). Seria cuprinde următoarele titluri: 1. De la A la Z; 2. Urmăriți, prindeți și aduceți whisky-ul; 3. Lupul travestit în bunicuță; 4. Sarabanda răposaților; 5. Bérurier în Serai; 6. Splină în suc propriu; 7. Arhipelagul mitocanilor; 8. Bravo, doctore Béru!; 9. Vivat Bertaga!; 10. Un elefant… te-ar putea înșela; 11. Dă bună ziua la doamna; 12. Unora le place cheală.

http://www.youtube.com/watch?v=td-9YFfwfxo

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *