Eveniment

  •  
  •  
  •  
  •  

afis mihai radu-H848

Despre ce este vorba în roman (din comunicatul editurii)?

Sebastian este burlac, funcţionar la primărie, scriitor aspirant şi potenţial infractor. Graţiela e mamă, soţie înşelată, prezentatoare TV şi încearcă o afacere în agricultura eco. Vieţile celor doi se intersectează de mai multe ori, în cele mai neaşteptate moduri, dar între ei nu pare să se înfiripe o relaţie cu adevărat serioasă. El este prins între problemele cu legea, un tată singur şi morocănos, un căţel bolnav pe care nici măcar nu şi l-a dorit şi pornirea aproape compulsivă de a analiza orice detaliu din viaţa lui, ajungînd deseori la concluzii absurde. Ea îşi împarte cu greu timpul între carieră şi fiică, încercînd în acelaşi timp să uite o căsnicie în ruine, ceea ce se va dovedi foarte dificil. Poveştile lor, împreună cu cele ale părinţilor, ale prietenilor şi ale colegilor se reunesc în “Sebastian, ceilalţi şi-un cîine”, o carte despre temerile personale care trebuie să fie depăşite, despre aspiraţii şi nereuşite, despre dragostea neîmplinită şi viaţa reală ce nu se potriveşte niciodată cu fanteziile tinereţii.

Cine este Mihai Radu?

Are 36 de ani şi a absolvit Facultatea de Filosofie a Universităţii „Al.I. Cuza” din Iaşi. Este jurnalist la săptămînalul “Caţavencii”. În anul 2013 a publicat, împreună cu Simona Tache, cartea “Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut”.

Evenimentul

Miercuri, 26 martie, la ora 18.00, la Clubul Ţăranului (Kiseleff nr. 3, Bucuresti), lansarea volumului “Sebastian, ceilalţi şi-un cîine”, romanul de debut al jurnalistului Mihai Radu, apărut de curînd la Editura Polirom, în colecţia „Ego. Proză”, şi în format electronic.

Invitaţi: Cristian Teodorescu, Florin Iaru, Bogdan-Alexandru Stănescu.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *