Uite cu cine votez

  •  
  •  
  •  
  •  

Cu Otto Witte. Este independent, dar are câțiva prieteni (sinceri și dezinteresați) pe care se bazează. Pe mine m-a convins după ce am citit despre aventurile prin care a trecut în cele 5 zile de domnie în Albania. Cartea lui Andrew Nicoll m-a ajutat în acest sens. Ei bine, şi tu poţi să-l cunoşti dacă te uiţi peste două interviuri simpatice cu el:

– interviul “cu gura pâna la urechi”: http://allcafe.ro/blog/otto-wite-presedinte-in-plina-campanie-electorala/

– interviul “pus pe fapte mari”: http://allcafe.ro/blog/otto-witte-presedinte-pardon-rege/

Afis Nicoll v2.cdrChiar îţi recomand să-l cunoşti pe acest Witte. De ce? Pentru că ai ocazia de a primi, la rândul tău, un mandat de preşedinte. Preşedinte timp de un an pe Strada Ficţiunii. Astfel, vei primi toate cărţile care apar în colecţia Strada Ficţiunii, a Editurii ALL, în perioada 15 noiembrie 2014 – 15 noiembrie 2015. Şi asta nu e tot. Vei avea parte de coduri de reduceri pe www.all.ro şi vei putea să-l cunoşti personal pe Andrew Nicoll, consilierul de imagine al lui Otto Witte.

COPERTA Nicoll - Daca citesti astaCe trebuie să faci? Să-i scrii domnului Witte discursul care să-l ajute să câştige alegerile. Discursul respectiv trebuie publicat pe pe blogul tău, cu mențiunea obligatorie: „Acest discurs face parte din campania inspirată de romanul Dacă citești asta înseamnă că am murit. Autorul Andrew Nicoll va fi prezent la Târgul de carte Gaudeamus pe 22 noiembrie.”

Postează până pe 15 noiembrie (inclusiv) link-ul cu articolul pe Grupul de Facebook vALLuntar (www.facebook.com/groups/valluntar/) cu sloganul „Otto Witte Președinte!”. Câștigătorul va fi ales de echipa de comunicare a Editurii ALL și va fi anunțat pe data de 19 noiembrie.

Succes!

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *