Pentru o lume mai bună, citește-le copiilor povești!

În fruntea guvernului său proaspăt instaurat la inițiativa Editurii ALL, Prim-Ministrul Harap-Alb are puterea de a crea locuri de muncă pentru personajele poveștilor rămase fără job. Din postura de ministru al Finanțelor Publice, Prâslea cel Voinic garantează creșterea numărului de pagini citite pe cap de locuitor, iar ministrul Educației, Ileana Cosânzeana, face reforma învățământului introducând lectura de seară în programa obligatorie.

Sediul de campanie al acestui guvern inedit este aici: www.facebook.com/citestepovesti

V-ați speriat? N-ar trebui. Deși nu s-a schimbat conducerea reală a țării, poate-ar merita încercat și un astfel de guvern. Poate Ileana Cosânzeana ar număra corect parlamentarii… 🙂 Măcar atât și tot ar fi un câștig. Oricum, guvernul ăsta se poate muta în dormitorul copilului tău. Ar trebui, dacă vrei să-i oferi un viitor de poveste.

Nu-ți mai amintesc statisticile care-i arată pe români la coada cozilor în privința lecturii. În felul ăsta, dacă nici tu nu-i citești copilului tău povești, vom ajunge o țară de dorei. Așa că, hai să ne mișcăm mai cu talent, mai ales seara, la ora de lectură.

Citește-i copilului tău o poveste în fiecare seară. Iar dacă nu mai ai cărți noi, inventează-le! Poate vei descoperi povestitorul din tine.

Campania CITEȘTE POVEȘTI! este inițiată de Editura ALL și realizată în colaborare cu agenția de publicitate NEXT Advertising şi Raluca Băraru, www.facebook.com/fabricatnicaieri.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *