Atelier de lectură smARTkids – „Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă”

  •  
  •  
  •  
  •  

Despre cartea „Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă” am scris cu entuziasm aici. Recomandată copiilor de peste 7 ani, ea povestește aventurile unui cățeluș năzdrăvan, care continuă să protejeze casa în care a trăit și familia iubită chiar și după moarte.

Am citit romanul acesta cu mare drag. Mi-a plăcut și ca poveste, dar și ca obiect. Arată foarte bine grafic, conține desene multe, hârtia este albă, de calitate, iar coperta, cartonată, ceea ce arată (și) că editura acordă o importanță deosebită volumului.

Dacă aveți copii, merită să luați cartea. Și să încercați să ajungeți la evenimentul atașat. Poate fi ceva special pentru cei mici.

Redau în continuare invitația editurii la evenimentul de duminică, 29 ianuarie – Librăria Cărturești Verona, 11.30-12.30.

Vino să faci cunoştinţă cu Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă care locuieşte la Starcros Hall, o reşedinţă veche de peste 900 de ani!

Cel mai tânăr dintre spiritele care bântuie Starcros Hall, Tătănuş Pipăruş este un prieten adevărat care îşi slujeşte cu iubire şi devotament stăpâna, chiar şi din postura de fantomă.

Dragostea lui pentru familia Pipăruş este atât de puternică, încât nimic nu-i poate sta în cale!

La atelierul smARTkids „Tătănuş Pipăruş, câinele fantomă” vom socializa, vom stimula abilităţile de comunicare şi creativitatea în exprimare, vom exersa cititul şi ne vom îndrăgosti de lectură!

Vom citi în stil ştafetă, vom desena şi ne vom imagina scenarii pe care le vom expune tuturor, pornind de la primele trei capitole din carte. Participarea la atelier este condiţionată de achiziţionarea volumului „Tătănuş Pipăruş”, de Claire Barker, Editura Galaxia Copiilor/ALL.

Cartea este disponibilă aici: http://www.all.ro/carte/tatanu-piparu-cainele-fantoma.html, dar poate fi cumparată şi pe loc, din librăria Cărtureşti.

Atelierul este recomandat copiilor cu vârste între 6 şi 10 ani.

Înscrierile se fac la ardesa: liviarosca@gmail.com şi sunt obligatorii pentru a ţine evidenţa participanţilor şi pentru a pregăti materialele necesare desfăşurării atelierului în condiţii optime. Vă aşteptăm cu mare poftă de lectură!

Bonus: o scurtă înregistrare video cu autoarea romanului, Claire Barker.

 

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *