Black Friday 2017 la librăriile online

  •  
  •  
  •  
  •  
Black Friday 2017 are loc chiar în aceste zile. Librăriile online vă aşteaptă cu reduceri de preţuri, în special în ziua de 17 noiembrie, dar, de la caz la caz, ziua specială de reduceri poate începe chiar mai devreme ori se poate prelungi, ca-n basme. Am făcut o sinteză, cu linkuri, a ofertelor.

Libris.ro activează reducerile de Black Friday pe 17 noiembrie la ora 0. Va fi pe libris.ro fix o zi de reduceri la peste 100.000 de cărţi, cele mai multe reduceri din an, anunţă librăria online.

Cele mai importante categorii de produse cu reducere vor fi: – cărţi în limba română, – cărţi în limba engleză, – jocuri pentru copii, – muzică, film, rafinament şi lectură.

Transportul la comenzile de Black Friday de pe libris.ro va fi gratuit prin curier pentru orice comandă de peste 30 de lei. Aşadar, 17 noiembrie, ora 0 – 18 noiembrie, ora 0, acesta este intervalul în care sunteţi invitaţi la Black Friday 2017 pe libris.ro. Linkul dedicat reducerilor: aici.

Pe elefant.ro, Black Friday 2017 începe joi, 16 noiembrie, la ora 18, şi se încheie vineri, 17 noiembrie, la ora 23.

Elefant.ro a devenit, în ultimul timp, un magazin tare ciudat când vine vorba de cărţi. Într-o perioadă, era imposibil de găsit meniul de accesare a cărţilor şi în special a celor în varianta electronică. De data aceasta, însă, „elefanţii” au pus la dispoziţie linkuri care duc fix la pagina cu promoţiile de Black Friday.

La elefant.ro, mi-a plăcut dintotdeauna că pot să primesc coletul fără să plătesc taxă de expediere ori să aleg să-mi ridic comanda de la un pick-up point, atunci când acesta s-a aflat în drumul meu. Şi de data asta, voi intra pe site. Şi când intru, e ca şi cum aş merge la o librărie normală. Nu pot pleca fără să cumpăr ceva.

Iată linkurile elefant.ro pentru Black Friday 2017: cărţi – bestseller, cărţi în limba engleză, pagina cu toate promoţiile.

Va fi Black Friday şi pe cartepedia.ro. Şi nu o zi, ci chiar trei. În perioada 17-19 noiembrie, la Cartepedia, cititorii se vor bucura de cărți cu reducere între 35% și 55%!

Cartepedia este o librărie tot mai puternică (tocmai îşi deschid la Teatrul Naţional o filială) şi îmi place cum e gândit proiectul lor, de la aspectul site-ului până la forma de promovare prin social media. Cartepedia merită ceva atenţie în plus, pentru că vine puternic din urmă, de aceea vă recomand să intraţi pe site-ul cartepedia.ro măcar pentru acest Black Friday.

Linkul promoţiilor Cartepedia de Black Friday: aici.

Librăria carturesti.ro anunţă reduceri cuprinse între 20% şi 70% la toate produsele din stoc timp de 24 de ore. Campania de Black Friday 2017 va ţine, aşadar, toată ziua de 17 noiembrie. Atenţie: cu posibilitatea de extindere pe 18 si 19 noiembrie.

Dincolo de cărţi, de la carturesti.ro m-am învăţat să cumpăr ceai şi tot felul de cadouaşe. Voi intra şi aici, cu siguranţă, poate pentru un nou carneţel Moleskine sau pentru un cadou simpatic.

Linkul carturesti.ro pentru Black Friday 2017: aici.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *