#FinalFrontier7

  •  
  •  
  •  
  •  

În week-end-ul 24-25 martie, la Universitatea Dimitrie Cantemir (Bucureşti, Splaiul Unirii nr. 176), între orele 11:00 și 19:00, are loc #FinalFrontier7, eveniment dedicat, ca şi la precedentele ediţii, tuturor cititorilor feroce și pasionaților de SF&Fantasy.

Ce vă așteaptă la această ediţie:

– Cărți proaspăt apărute, dar și volume clasice SF&Fantasy, reduceri și pachete-cadou de la Editura NEMIRA, Editura Paladin, cărţi F&SF, Crux Publishing, Crime Scene Press, Millennium Books, Editura Tritonic, Pavcon, Editura Herg Benet etc. și cărți în limba engleză de la Books Express.

– Obiecte fanart de la NoctisArt Painting și Wizz Art Room pentru cei care pasionați să-și poarte poveștile fantasy preferate.

– Imprimante 3D de la Research X Development pentru demonstrații scifi ca la carte.

– Ateliere de limbă elfă și obiecte handmade din Comitat realizate de fanclubul Tolkien aka Societatea Tolkien din România | Romanian Tolkien Society

– 501st Legion – Romanian Outpost – legiunea de soldați ai Imperiului în frunte cu Darth Vader care sunt gata să-ți testeze puterea Forței cu numeroase probe și jocuri cu premii.

– Board games și figurine inspirate de cele mai îndrăgite povești fantasy

– Jocuri Virtual Reality de la Gateway VR Studio – intră în universuri alternative, la propriu într-un mix de artă, știință și tehnologie.

– Comics speciale și reviste de benzi desenate de la SuperErou

– Atelier de bandă desenată cu Vlady, vampirul mâncător de usturoi,

– Numeroase lansări de carte și discuții pe cele mai interesante teme ale momentului.

– Sesiunde Q&A cu Booktuberii simpatici din România și poveștile lor preferate.

Intrarea este liberă. Informaţii utile, pe Facebook, la #FF7.

Citeşte şi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *