am publicat

Generalul-maior dr. Nicolae Uscoi a fost comandantul Academiei Forţelor Terestre din Sibiu în perioada 2001-2005. Ca student acolo, am simţit cât de mult s-a schimbat instituţia datorită implicării sale. Ulterior, s-a decis ca Nicolae Uscoi să aibă statuie…

Cartea “Pe când statuia era om” (2013) este o biografie scrisă după intervievarea a peste 30 de foşti apropiaţi ai generalului, decedat în urma unui accident de maşină, în timpul unei misiuni.

 

 

 

 

———————————————————————————————————-

ghetsimani-51_1_fullsize

După ultima pagină a romanului „Ghetsimani ’51”, Editura Cartea Românească (2015), în Addenda, veţi găsi un interviu amplu cu Dan Stanca, pe care l-am realizat din dorinţa de a cunoaşte mai bine atât scriitorul în sine, cu bunele şi relele sale, cât şi pasiunea sa pentru scris, care a rezistat în pofida greutăţilor de toate felurile şi a unei marginalizări pe care nu se fereşte să şi-o asume.

 

 

 

 

 


Textul “A fost şi-n Oneşti”, în “Cartea copilăriilor” (Editura Polirom, 2016) – volum coordonat de Dan Lungu şi Amelia Gheorghiţă.

 

 

 

 

 

 

 


“Mici drame în căutare de rating”, Editura Next Page, 2018. Despre carte: aici.

10 comentarii la „am publicat”

        1. Cea mai bună forma de a mă ajuta este să daţi mai departe vestea apariţiei acestei cărţi. În curând, cartea va avea pagină de facebook şi voi veni şi cu alte noutăţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *